FAQ

Wat gebeurd er wanneer ik mijn opslaglimiet bereikt heb?

U krijgt van ons ruim van te voren een mededeling dat uw opslaglimiet bijna bereikt is. U kunt er dan voor kiezen om meer opslagruimte aan te schaffen. Als u geen nieuwe opslagruimte wil aanschaffen dan is dat geen enkel probleem. U kunt dan echter geen nieuwe content meer laten plaatsen tenzij u oude content lat verwijderen.

Is er een datalimiet?

Wij hanteren een datalimiet op basis van fair use. Dit houd in dat wij uitgaan van het gemiddeld verbruik van onze klanten.

Rechten en rechthebbende van content

U bent zelf verantwoordelijk voor de content die u aanlevert. Alle eventuele kosten of schade die ontstaat door de door u aangeleverde content vallen geheel onder uw eigen risico. Wij behouden ons het recht voor om content af te wijzen indien deze niet voldoet aan onze voorwaarden of indien deze in strijd is met de geldende wetten. Plaats alleen content die van uzelf is of waarvoor u toestemming hebt van de eigenaar om deze op uw site openbaar te maken.

Aanleveren van content

Nieuw aangeleverde content wordt binnen 48 uur op uw website geplaatst. Dit betreft alleen content voor de bestaande pagina’s.

Opzegtermijn

Onze pakketten hebben een looptijd van 1 maand. Opzeggen is uiterlijk mogelijk tot de laatste dag van iedere maand. De opzegging gaat altijd in op de eerste dag van een nieuwe maand. Voorbeeld: Klant zegt 31 maart op. De opzegging gaat dan per 1 april in. U zit bij ons dus nergens aan vast.

Bestelling annuleren

Na totstandkoming van de overeenkomt wordt er gelijk gestart met de oplevering. Bij annuleren wordt het eerste maandbedrag in rekening gebracht voor de al reeds verrichte werkzaamheden. Dit komt mede doordat een domeinnaamregistratie niet ongedaan gemaakt kan worden waardoor er voor ons kosten ontstaan. Daarnaast moeten wij de voor u gereserveerde ruimte op de server weer vrijmaken.

Ik heb te laat of niet betaald

Indien u niet tijdig betaald heeft ontvangt u van ons een herinnering met het verzoek om alsnog binnen 30 dagen te betalen. Indien u dan alsnog niet betaald treed de wettelijke incassoprocedure in werking. Tevens ontbinden wij dan de overeenkomst.

Wat zijn modules?

Met modules kunt u uw site uitbreiden en/of meer functionaliteit geven.

Hoe verloopt het bestelproces?

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvang u van ons een e-mail waarin wij u om alle informatie vragen die nodig is om uw website op te zetten.

Wij zoeken samen met u een leuke template uit en doen hieraan eventuele aanpassingen. Ook vragen wij u in deze e-mail om alle foto`s, video`s en teksten aan te leveren die u graag op uw site wil hebben. Ook kunt u alvast aangeven welke e-mailadressen u wenst.

Indien u liever even persoonlijk met iemand spreekt dan bellen we u gewoon even op.

Nadat wij alle informatie hebben ontvangen brengen wij uw website binnen 48 uur online.

Via uw account kunt u ten alle tijden de status volgen van uw bestelling. Ook kunt u via uw account extra modules aanvragen of ons verzoeken om aanpassingen aan uw site te doen.

Aanpassingen zijn onbeperkt en altijd gratis!

Voor het installeren van een nieuwe module brengen wij een kleine vergoeding in rekening. Het gaat hierbij om een installatievergoeding en in sommige gevallen een kleine vergoeding per maand. Ook deze modules richten wij naar wens in en onderhouden wij deze voor uw.

Tevens zorgen wij dat de beveiliging van uw site altijd up-to-date is. Daarnaast zijn al onze sites gratis voorzien van een SSL certificaat. Hierbij is een groen slotje in de browser zichtbaar wat inhoud de de communicaties tussen uw website en de bezoekers versleuteld is.

 

 

 

SSL: Wat is het en wat doet het?

Wellicht heeft u nog nooit van SSL gehoord maar u heeft er ongetwijfeld wel eens onbewust mee te maken gehad.

Alle website die wij opleveren beschikken over een gratis SSL certificaat. U ziet dit aan het groene slotje in de browser. Dit groene slotje houd in de de communicatie tussen uw website en de bezoekers versleuteld is.

Op deze manier zijn wachtwoorden en andere data die naar de site verzonden worden niet zichtbaar voor criminelen.

Een SSL certificaat is bij ons geheel gratis!

Wat krijg ik nou precies voor die 19,50 per maand?

  • Een eigen NL, BE of EU domeinnaam naar keuze.
  • Een website bestaande uit 5 pagina’s
  • Webhosting  (Wij hosten en onderhouden de website voor u).
  • 5000 MB Opslag.
  • Onbeperkt dataverkeer (fup)
  • Eigen e-mailadres naar keuze (Maximaal 5)
  • Nieuwe content die u graag op de website wil hebben wordt binnen 48 uur geplaatst.
  • Wij vullen de site voor u met content.